Välkommen till Malmö Burlöv GK Juniorer
Varmt välkommen till våra juniorträningar. Vi har aktiviteter från tidig vår till sen höst för juniorspelare på alla nivåer! Alla juniorer kan hitta något hos oss.

Klubben har fyra välutbildade PGA tränare på Malmö Burlöv GK.

Vi erbjuder träning hela året, prova på aktiviteter samt "grönt kort träningar" för juniorer upp till 21 år.

Välkomna till vår verksamhet!

Malmö Burlöv GK Juniorkommitté

Anmälan till juniorträning 2021
2021-01-07 10:58
Hej alla juniorer i Malmö Burlövs juniorverksamhet.

Kostnaden för ca 25 veckors träning en gång i veckan med start vecka 14 är 1795kr.

Träning två gånger i veckan kostar 2395kr och det kan alla välja oavsett nivå.

Vi kommer att försöka att begränsa grupperna till åtta barn per grupp så anmäl er direkt för att säkra er plats.

Här följer instruktioner hur ni kan anmäla er:

Alternativ 1: Vill ni gå kvar i samma grupp som i år, betala in fakturan så är platsen bokad.

Alternativ 2: Vill ni träna två gånger i veckan, betala fakturan samt maila till juniormbgk@gmail.com så hjälper vi er att hitta ytterligare en träningstid.

Alternativ 3: Vill ni träna vidare men önskar byta grupp, maila oss på juniormbgk@gmail.com så hjälper vi er att hitta en ny träningstid.

Anmälan sker via länken nedan och där ser ni dagar, tider samt rekommenderad ålder för grupperna.

Höstläger 26 & 27 oktober
2020-10-04 09:57
Äntligen dags för höstläger!!

Alla juniorer på Malmö Burlöv GK kommer att erbjudas två roliga dagar med tränarna Joakim & Marcus som gör ett läger med många olika övningar, roliga tävlingar samt en möjlighet att lära känna alla nya juniorer på golfklubben. Det blir även spel på korthålsbanan för hcp 54 samt möjlighet att få åka golfbil.
Vi startar dagarna vid 09.30 och slutar ca.15.30.

De med hcp 36.0 och lägre spelar 18 hål båda dagarna med lunch efter 9 hål. Golftävlingen har två olika klasser för att utse ”Höstmästaren” med fina priser från shopen att vinna.

Kostnad 500kr och då ingår lunch båda dagarna, fria bollar på rangen, träning, spel på banan samt flera tävlingar.

Vi följer självklart riktlinjerna för Covid-19

Anmälan sker via följande länk:

Joakim & Marcus
Vinnarna Slaget vid Sege Å 2020
2020-08-11 08:36
Stort grattis till alla våra vinnare!
Vilka scorer det blev trots den otroliga värmen som bjöds i söndags!

Ni kommer alla att kontaktas via e-post av klubben för att sedan kunna hämta ut era priser!

Vi vill även rikta ett stort tack till vår sponsor Simplify!

Erbjudande till alla er som gått i sommarskolan 2020
2020-07-12 17:21

Fortsätt med golfen för 750 kr hela hösten 2020

Hej alla ni som varit med i sommarskolan!

Vi på Malmö Burlöv Golfklubb hoppas ni är nöjda med veckan i samarbete med Malmö Stad och Kul i Malmö

Vi erbjuder nu barnen en fortsättning med golfträning tillsammans med våra PGA utbildade tränare på golfklubben.
Erbjudandet gäller för träning en gång i veckan från vecka 34 till och med vecka 42, vill ni träna mer än en gång i veckan så ordnar vi det till er mot en liten kostnad.

Erbjudandet innehåller 9 veckors träning där ni har möjligheten att själv välja den grupp som passar just er. Just nu finns det plats på Måndagar, Tisdagar, Fredagar samt Lördagar.

Detta i olika åldersindelningar, för att just ni skall hitta en grupp som passar.

Grupperna lämpade som fortsättningskurs efter sommarskolan heter som följer

Först till kvarn!

Måndag Joakim 17-18 - Födda 2007-2009
Tisdag Marcus   18-19 - Födda 2008-2010

Fredag Joakim  16-17 - Födda 2009-2013
Fredag Joakim  18-19 - Födda 2008-2012

Utöver träningen ingår gratis medlemskap i Malmö Burlöv GK med aktivt golf ID (upp till 13 år).
Som medlem spelar man naturligtvis gratis på alla våra 27 hål samt på vår korthålsbana.

Utrustning finns att låna vid behov.

Kostnad: 750kr

Anmälan för önskad fortsättning sker via följande länk:

Logga in med mailadressen ni använde för att registera er till sommarskolan.

Vi hoppas att ni vill fortsätta golfresan med oss på Malmö Burlöv Golfklubb och att ni hittar en dag som passar er.

Är det någon av er föräldrar som vill prova på golf, så hör gärna av er till Joakim via mejlen nedan.

Har ni några frågor eller önskemål kan ni mejla vår pro Joakim på
joakim.ohrberg@pgasweden.com

Malmö Burlöv Golfklubb

Stöd Malmö Burlöv GKs Juniorer 2020!
2020-05-06 19:29
Som ni alla vet så har coronaviruset stor påverkan på hela vårt samhälle. Detta drabbar tyvärr även Malmö Burlövs juniorers möjlighet till träning och aktiviteter.

Vi har startat en ny sponsringsfunktion för att våra juniorer.
Sponsringen går bl.a. till lägerverksamhet och andra aktiviteter såsom årsavslutning, samt inte att förglömma deltagande i juniortävlingar och tävlingsersättningar så fort tävlingarna kommer igång igen.

Denna funktion ersätter vår tidigare Juniorsponsorbricka.

Läs mer om detta på bifogad länk där man även betalar för sin sponsring!