Välkommen till Malmö Burlöv GK Juniorer
Varmt välkommen till våra juniorträningar. Vi har aktiviteter från tidig vår till sen höst för juniorspelare på alla nivåer! Alla juniorer kan hitta något hos oss.

Klubben har tre välutbildade PGA tränare och meriterade spelaren Björn Åkesson på Malmö Burlöv GK.

Vi erbjuder träning hela året, prova på aktiviteter samt "grönt kort träningar" för juniorer upp till 21 år.

Vill ni veta mer om vår juniorverksamhet och träning så maila oss gärna på juniormbgk@gmail.com

Malmö Burlöv GK med Juniorkommitté

Björn Åkesson ny juniortränare.
2021-03-01 16:45

NYHET!

Vi har en ny juniortränare Björn Åkesson, mycket välmeriterad Malmöbo med spel i landslaget och på Europatouren under många år.

Björn är 32 år blir ansvarig juniortränare samt assisterande pro på Malmö Burlöv GK från 2021.

Spelarkarriär som amatör i svenska landslaget:

Spelat i svenska amatörlandslaget under många år med bästa minnen från lag JVM i Japan 2007 med Guld och individuell andra plats.

Vunnit världens största amatörtävlingar Polo Junior Classic 2007 i USA och rankad topp 3 i världen som amatör.

Spelarkarriär som proffs:

Kvalade in på Europatouren 2013 till 2016 och har flera topp 10 placeringar med en tredje plats som bäst i Joburg Open 2016 Sydafrika. Spelade sin första Europatour tävling som 17 åring.

Vilket tillskott och hälsar Björn välkommen till Malmö Burlöv GK.

Vinnarna Slaget vid Sege Å 2020
2020-08-11 08:36
Stort grattis till alla våra vinnare!
Vilka scorer det blev trots den otroliga värmen som bjöds i söndags!

Ni kommer alla att kontaktas via e-post av klubben för att sedan kunna hämta ut era priser!

Vi vill även rikta ett stort tack till vår sponsor Simplify!

Juniorkommittén
Erbjudande till alla er som gått i sommarskolan 2020
2020-07-12 17:21

Fortsätt med golfen för 750 kr hela hösten 2020

Hej alla ni som varit med i sommarskolan!

Vi på Malmö Burlöv Golfklubb hoppas ni är nöjda med veckan i samarbete med Malmö Stad och Kul i Malmö

Vi erbjuder nu barnen en fortsättning med golfträning tillsammans med våra PGA utbildade tränare på golfklubben.
Erbjudandet gäller för träning en gång i veckan från vecka 34 till och med vecka 42, vill ni träna mer än en gång i veckan så ordnar vi det till er mot en liten kostnad.

Erbjudandet innehåller 9 veckors träning där ni har möjligheten att själv välja den grupp som passar just er. Just nu finns det plats på Måndagar, Tisdagar, Fredagar samt Lördagar.

Detta i olika åldersindelningar, för att just ni skall hitta en grupp som passar.

Grupperna lämpade som fortsättningskurs efter sommarskolan heter som följer

Först till kvarn!

Måndag Joakim 17-18 - Födda 2007-2009
Tisdag Marcus   18-19 - Födda 2008-2010

Fredag Joakim  16-17 - Födda 2009-2013
Fredag Joakim  18-19 - Födda 2008-2012

Utöver träningen ingår gratis medlemskap i Malmö Burlöv GK med aktivt golf ID (upp till 13 år).
Som medlem spelar man naturligtvis gratis på alla våra 27 hål samt på vår korthålsbana.

Utrustning finns att låna vid behov.

Kostnad: 750kr

Anmälan för önskad fortsättning sker via följande länk:

Logga in med mailadressen ni använde för att registera er till sommarskolan.

Vi hoppas att ni vill fortsätta golfresan med oss på Malmö Burlöv Golfklubb och att ni hittar en dag som passar er.

Är det någon av er föräldrar som vill prova på golf, så hör gärna av er till Joakim via mejlen nedan.

Har ni några frågor eller önskemål kan ni mejla vår pro Joakim på
joakim.ohrberg@pgasweden.com

Juniorkommittén

Malmö Burlöv Golfklubb

Stöd Malmö Burlöv GKs Juniorer 2020!
2020-05-06 19:29
Som ni alla vet så har coronaviruset stor påverkan på hela vårt samhälle. Detta drabbar tyvärr även Malmö Burlövs juniorers möjlighet till träning och aktiviteter.

Vi har startat en ny sponsringsfunktion för att våra juniorer.
Sponsringen går bl.a. till lägerverksamhet och andra aktiviteter såsom årsavslutning, samt inte att förglömma deltagande i juniortävlingar och tävlingsersättningar så fort tävlingarna kommer igång igen.

Denna funktion ersätter vår tidigare Juniorsponsorbricka.

Läs mer om detta på bifogad länk där man även betalar för sin sponsring!

Sommargolfskola 2020
2020-05-06 13:47
Vi välkomnar även i år, i samarbete med Malmö Stad, 7-13 åringar till Malmö Burlövs roliga sommarskola som 2018 blev utsedd till "Årets Golfskola i Sverige" av Svensk Golf.
Även Sydsvenskan gjorde ett reportage om vår sommarskola 2019.

Barnen får prova på alla slagen inom golfen. Under veckan finns det möjlighet att klara grönt kort och spela på vår korthålsbana. Grupperna är med 6-7 barn och vi tillhandahåller klubbor, bollar samt gratis spel på vår korthålsbana. Vi ser till att barnen får en rolig vecka på golfbanan.

Vi kommer att ha sju golfskolor:

• Golfskola 1 v26 mån-fre kl 10-11.30 max 18 barn per vecka.
  • Golfskola 2 v27 mån-fre kl 10-11.30 max 18 barn per vecka.
  • Golfskola 3 v28 mån-fre kl 10-11.30 max 18 barn per vecka.
  • Golfskola 4 v29 mån-fre kl 10-11.30 max 18 barn per vecka.
  • Golfskola 5 v30 mån-fre kl 10-11.30 max 18 barn per vecka.
  • Golfskola 6 v31 mån-fre kl 10-11.30 max 18 barn per vecka.
  • Golfskola 7 v32 mån-fre kl 10-11.30 max 18 barn per vecka.
Anmäler er här!