Välkommen till Malmö Burlöv GK Juniorer
Varmt välkommen till våra juniorträningar. Vi har aktiviteter från tidig vår till sen höst för juniorspelare på alla nivåer! Alla juniorer kan hitta något hos oss.

Klubben har tre välutbildade PGA tränare och meriterade spelararna Björn Åkesson samt hans bror Gustav Åkesson på Malmö Burlöv GK.

Vi erbjuder träning hela året, prova på aktiviteter samt "grönt kort träningar" för juniorer upp till 21 år.

Vill ni veta mer om vår juniorverksamhet och träning så maila oss gärna på juniormbgk@gmail.com

Malmö Burlöv GK med Juniorkommitté

Två bröder Åkesson som juniortränare på Malmö Burlöv GK
2021-08-22 17:35
Gustav Åkesson 29 år från Malmö med tre SM guld.

Nu utvidgar vi vår tränarstab med ännu en Åkesson spelare.

Gustav Åkesson kommer att hjälpa till med juniorträningen när Björn är iväg och tävlar för att återigen nå sitt stora mål att komma ut på Europatouren.

Gustav Åkesson har tre SM guld och spelat åtta år på de nordiska golftourerna.

Vi hälsar honom välkommen till vår juniorverksamhet på Malmö Burlöv GK.

Vinnarna Slaget vid Sege Å 2020
2020-08-11 08:36
Stort grattis till alla våra vinnare!
Vilka scorer det blev trots den otroliga värmen som bjöds i söndags!

Ni kommer alla att kontaktas via e-post av klubben för att sedan kunna hämta ut era priser!

Vi vill även rikta ett stort tack till vår sponsor Simplify!

Juniorkommittén
Erbjudande till alla er som gått i sommarskolan 2020
2020-07-12 17:21

Fortsätt med golfen för 750 kr hela hösten 2020

Hej alla ni som varit med i sommarskolan!

Vi på Malmö Burlöv Golfklubb hoppas ni är nöjda med veckan i samarbete med Malmö Stad och Kul i Malmö

Vi erbjuder nu barnen en fortsättning med golfträning tillsammans med våra PGA utbildade tränare på golfklubben.
Erbjudandet gäller för träning en gång i veckan från vecka 34 till och med vecka 42, vill ni träna mer än en gång i veckan så ordnar vi det till er mot en liten kostnad.

Erbjudandet innehåller 9 veckors träning där ni har möjligheten att själv välja den grupp som passar just er. Just nu finns det plats på Måndagar, Tisdagar, Fredagar samt Lördagar.

Detta i olika åldersindelningar, för att just ni skall hitta en grupp som passar.

Grupperna lämpade som fortsättningskurs efter sommarskolan heter som följer

Först till kvarn!

Måndag Joakim 17-18 - Födda 2007-2009
Tisdag Marcus   18-19 - Födda 2008-2010

Fredag Joakim  16-17 - Födda 2009-2013
Fredag Joakim  18-19 - Födda 2008-2012

Utöver träningen ingår gratis medlemskap i Malmö Burlöv GK med aktivt golf ID (upp till 13 år).
Som medlem spelar man naturligtvis gratis på alla våra 27 hål samt på vår korthålsbana.

Utrustning finns att låna vid behov.

Kostnad: 750kr

Anmälan för önskad fortsättning sker via följande länk:

Logga in med mailadressen ni använde för att registera er till sommarskolan.

Vi hoppas att ni vill fortsätta golfresan med oss på Malmö Burlöv Golfklubb och att ni hittar en dag som passar er.

Är det någon av er föräldrar som vill prova på golf, så hör gärna av er till Joakim via mejlen nedan.

Har ni några frågor eller önskemål kan ni mejla vår pro Joakim på
joakim.ohrberg@pgasweden.com

Juniorkommittén

Malmö Burlöv Golfklubb

Stöd Malmö Burlöv GKs Juniorer 2020!
2020-05-06 19:29
Som ni alla vet så har coronaviruset stor påverkan på hela vårt samhälle. Detta drabbar tyvärr även Malmö Burlövs juniorers möjlighet till träning och aktiviteter.

Vi har startat en ny sponsringsfunktion för att våra juniorer.
Sponsringen går bl.a. till lägerverksamhet och andra aktiviteter såsom årsavslutning, samt inte att förglömma deltagande i juniortävlingar och tävlingsersättningar så fort tävlingarna kommer igång igen.

Denna funktion ersätter vår tidigare Juniorsponsorbricka.

Läs mer om detta på bifogad länk där man även betalar för sin sponsring!

Glad Påsk!
2020-04-09 08:00
Från oss alla till er alla, en riktígt Glad Påsk!

Nu när det är långhelg kommer vår vackra bana att vara full med folk vilket alltid är lika roligt att se!

Påskkycklingen hälsar:
  • Håll avstånd
  • Swinga lugnt
  • Ta ut en ordentlig puttlinje

Om ni hittar några ägg som Påskkycklingen glömde under sin runda så får ni gärna ta med dom hem.

Tänk på att följa folhälsomyndighetens rekommendationer. Om vi alla hjälps åt så kan vi fortsätta spela golf.

Toaletterna vid kiosken är öppna för alla våra golfare.
Gå inte in i klubbhuset om ni inte ska handla i shoppen

Ut och öva och spela med er nu.

Glöm inte att all vår ordinare träning startar v16 med inledning på Annandag Påsk för dom som har måndagsträning. Detta trots att det är en röd dag.