Välkommen till Malmö Burlöv GK Juniorer
Varmt välkommen till våra juniorträningar. Vi har aktiviteter från tidig vår till sen höst för juniorspelare på alla nivåer! Alla juniorer kan hitta något hos oss.

Klubben har tre välutbildade PGA tränare och meriterade spelararna Björn Åkesson samt hans bror Gustav Åkesson på Malmö Burlöv GK.

Vi erbjuder träning hela året, prova på aktiviteter samt "grönt kort träningar" för juniorer upp till 21 år.

Vill ni veta mer om vår juniorverksamhet och träning så maila oss gärna på juniormbgk@gmail.com

Malmö Burlöv GK med Juniorkommitté

Anmälan till Sommargolfskola 2022
2022-05-23 12:00

Fåtal platser kvar.

Vi välkomnar även i år, i samarbete med Malmö Stad, 7-13 åringar till Malmö Burlövs roliga som 2018 blev utsedd till "Årets Golfskola i Sverige" av Svensk Golf.
Även Sydsvenskan gjorde ett reportage om vår sommarskola 2019.

Barnen får prova på alla slagen inom golfen. Under veckan finns det möjlighet att klara grönt kort och spela på vår korthålsbana. Grupperna är med 6-7 barn och vi tillhandahåller klubbor, bollar samt gratis spel på vår korthålsbana. Vi ser till att barnen får en rolig vecka på golfbanan.

Vi kommer att ha sju golfskolor:

• Golfskola 1 v26 mån-fre kl 10-11.30 max 18 barn per vecka.
  • Golfskola 2 v27 mån-fre kl 10-11.30 max 18 barn per vecka.
  • Golfskola 3 v28 mån-fre kl 10-11.30 max 18 barn per vecka.
  • Golfskola 4 v29 mån-fre kl 10-11.30 max 18 barn per vecka.
  • Golfskola 5 v30 mån-fre kl 10-11.30 max 18 barn per vecka.
  • Golfskola 6 v31 mån-fre kl 10-11.30 max 18 barn per vecka.
  • Golfskola 7 v32 mån-fre kl 10-11.30 max 18 barn per vecka.

Anmäl dig här till sommarskolan 2022

Påskläger 2022
2022-04-12 22:42
Alla deltagare påskläger 2022

Vilka två roliga dagar vi fick med fint väder och bra resultat.

Två bröder Åkesson som juniortränare på Malmö Burlöv GK
2021-08-22 17:35
Gustav Åkesson 30 år från Malmö med tre SM guld.

Nu utvidgar vi vår tränarstab med ännu en Åkesson spelare.

Gustav Åkesson kommer att hjälpa till med juniorträningen när Björn är iväg och tävlar för att återigen nå sitt stora mål att komma ut på Europatouren.

Gustav Åkesson har tre SM guld och spelat åtta år på de nordiska golftourerna.

Vi hälsar honom välkommen till vår juniorverksamhet på Malmö Burlöv GK.

Gräsroten - Stötta våra juniorer
2019-12-07
Vår klubb är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten som årligen delar ut 50 miljoner till ungdomsidrotten. Välj oss nästa gång du spelar så är vi med och delar på pengarna. Gör det på svenskaspel.se/grasroten eller hos ditt ombud.

Klubben du ska välja heter "Malmö-Burlöv golfklubb".

Alla pengar som vi får från gräsroten går oavkortat till juniorverksamheten på klubben!

Spela lagom!
Sponsorbrickan 2019 - 4:e dragningen
2019-09-19 10:52
Hej alla sponsorer!
Pga tekniska problem har vi inte kunnat publicera vinnaren för augusti tidigare, men den kommer här!

Vi har nu dragit vinnarna för augusti månad som kan hämta ut sina priser i shopen eller restaurangen.

Uppge ert namn, samt att ni vunnit.

VINNARE AUGUSTI MÅNAD:
1:a pris : Presentkort i shoppen - Tommy Perchun
2:a pris : En lunch i restaurangen - Helene Ringdahl Andersson

Stort Grattis och svinga lugnt!

Med Vänlig Hälsning
Juniorkommittén